Singapore/Melbourne

Ursäkta min dåliga uppdatering!!!
 
Vart ska jag börja? Haft 5 härliga layovers-dagar med ett gäng fantastiska crew. Vår resa började från Dubai till Singapore, hade 24 tim layover där och sedan åkte vi från Singapore till Melbourne och hade 35 timmar layover. Reste sedan från Melbourne till Singapore igen med ytterligare 24 timmar layover i Sin och sedan var det dags för hemresa till Dubai.

Har inte gjort så mycket sightseeing så har inte så många bilder att bjuda på. Gick i två olika köpcentrum i Singapore, shoppade lite smink och annat smått & gott, hittade en typisk asiatisk spelarkad o fastnade där litegrann hehe. Vart ute och dansat med crewet och skrattat en massa.
Har varit en sväng i Crown Casino i Melbourne och spelat roulette för första gången i mitt liv.

Singapore

 
 

Melbourne

 
 

På layovers har jag alltid haft sällskap av crewet men en av dagarna i Singapore så vaknade jag sent och missade lunchen med dem. Bestämde mig för att bege mig ut på på shoppingtur och äta middag på egenhand.
Att det kräver så mycket mod från en att gå o äta middag helt själv i ett främmande land. Tycker redan att det är jobbigt att äta ute själv hemma i Sverige så är superstolt över mig själv som satt och åt middag helt själv haha
Det blev en koreansk gryta Kimchichigae <3 muuuuums

 Puss o Kram