Madagaskar - Antananarivo

Tjohooo
Nu är jag hemma igen efter min och Sylwia's semester. Vi hade planerat att gå på semester tillsammans för mer än ett halvår sedan men destinationen bestämde vi inte förens dagen innan vi åkte :D
I slutändan blev allt väldigt spontant vilket resulterade i ett äventyr vi inte räknade med. Vi fick besöka/se fler ställen än vad vi räknat med och vi flygit alldeles för mycket under de här 6 dagarna.
Hela vår oplanerade flygrutt blev så här:
Dubai - Nairobi, Nairobi-Antananarivo, Antananarivo-Nosy Be, Nosy Be - Réunion, Réunion-Mauritius, Mauritius-Dubai.
 
En del av de var endast transit flight men vi övernatta i dem flesta destinationerna.
 
Leaving Dubai
 
Kenya Airways - the pride of Africa :)
 
 
View over Antananarivo
 
Vi övernattade en natt i Antananarivo vilket är huvudstaden i Madagascar. Till vår stora förvåning var staden väldigt fattigt och låg långt bak i utvecklingen. De flesta invånarna har ingen elektricitet, vatten och bilarna var praktiskt taget skrotbilar. De badade och tvättade kläder i smutsiga sjöar. Väldig stor skillnad från Dubai som ska vara störst, bäst och vackrast i allt. Det var en timmes körning från flygplatsen till vårt hotell som hade säkerhetsvakter utanför porten. (Yes, hotellet låg innanför en stor port med säkerhetsvägg omringade)
Jag och Sylwia insåg snabbt att "Här ska vi absolut inte vandra runt som vi vill" Så middag, frukost och lunch blev ju ätandes i hotellet.
Dagen efter tog vi bilder från bilen på väg till flygplatsen för att åka vidare till Nosy Be. En mer turistigare ön av Madagascar. Jag trodde aldrig att jag skulle få uppleva så mycket av Afrika. Life is full of surprises <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Snart ska jag iväg och luncha med en vän. Kommer att blogga mer om resan vid senare tillfälle.
 
Ha en underbar helg!
xxx Kimmy